NEW2

Μαθήματα Ζωγραφικής - Αγιογραφίας

           για ενήλικες και παιδιά


 

 

 

 

 

 

.

 
Έχουμε 7 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επικοινωνία

τηλ: 210 9216142
Κιν: 6942 542037
Ωράριο Εργασίας:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:30-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-13:00

 


χάρτης Google



Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

 

 

 

 

 

 

 
icon

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Πολλές φορές μπορεί να σπαταλήσουμε ολόκληρη τη ζωή μας σ’ τούτον τον πλανήτη και να μην αντιληφθούμε τα απλά πολύτιμα χαρίσματα στη ζωή μας.

Όπως την ευτυχία που μπορεί να απολαύσει ο κάθε άνθρωπος με την ζωγραφική.

Βλέπω τις εκφράσεις των παιδιών, ακούγοντας απαλή ευχάριστη μουσική, δημιουργώντας με τα πινέλα και τα χρώματα τον κόσμο τους. Βρίσκονται σε μία ανάταση, σε μία πρωτόγνωρη χαρά και ευτυχία.

Πολλές φορές μου ομολογούν οι σπουδαστές της σχολής πως τίποτα δεν αναπληρώνει αυτά τα συναισθήματα της δημιουργίας που στο πέρασμα του χρόνου αυξάνουν όλο και περισσότερο την ευδαιμονία στη ζωή τους.

Κι άλλοτε πάλι παλιοί μαθητές με μεγάλο ταλέντο μου εκφράζουν την πικρία και την απογοήτευση τους που ασχολήθηκαν με άλλο επάγγελμα.

Για τη Ζωγραφική ποτέ δεν είναι αργά είτε για να εκφράσεις ελεύθερα τα όνειρα και τις ελπίδες σου, είτε για να γνωρίσεις με μοναδικό τρόπο τη φύση ζωγραφίζοντας την, είτε για να καταλάβεις με το σχέδιο και το χρώμα την ουσία της ζωής, είτε ακόμη για να αποκτήσεις τις δεξιότητες για ανώτερες σπουδές στο χώρο των εικαστικών.

Μου προξενεί μεγάλη χαρά που μπορώ να δώσω στους ανθρώπους διέξοδο σε όλες αυτές τις ανάγκες της αναζήτησης τις πνευματικές ανατάσεις.

Πολλές φορές λέμε στους μαθητές να εκφραστούν ελεύθερα να βάλουν ονειρικά συναισθήματα ή άλλοτε να είναι σωστοί στην απόδοση εκ του φυσικού. Στη σωστή απόδοση του τόνου και στις σωστές αναλογίες (Ζωγραφίζοντας αγάλματα, νεκρές φύσεις κλπ.) χωρίς βέβαια να δεσμεύουμε τους μαθητές μόνο προς αυτήν την κατεύθυνση αφήνουμε τους μαθητές να εκφραστούν ελεύθερα όπως νιώθουν.

Άλλοι θέλουν να ζωγραφίσουν Αναγέννηση με πολύ πλάσιμο διότι αυτό τους εκφράζει. Ενώ άλλοι θέλουν να είναι τελείως ελεύθεροι.

Με χαρά θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε προσφέροντας όσο είναι δυνατόν αυτό που επιθυμεί ο καθένας από τον πλουσιοπάροχο κόσμο της Ζωγραφικής.

 

powered by: dynamicsite